Η οικογενειακή μας επιχείρηση με παράδοση τεσσάρων γενεών, ακολουθώντας τους κανόνες της ορθής μελισσοκομικής πρακτικής, αλλά και τις μεθόδους της βιολογικής μελισσοκομίας παράγει και προσφέρει προϊόντα που απλόχερα χαρίζει η μέλισσα στον άνθρωπο, με σεβασμό στη φύση και τον καταναλωτή. Η σύγχρονη μονάδα επεξεργασίας, αποθήκευσης και τυποποίησης μελιού εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης και ασφάλειας τροφίμων ISO 22000:2005(HACCP) και πιστοποιείται από το ινστιτούτο BIOHELLAS (Οργανισμός ελέγχου και πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων).

Γιατί να επιλέξω βιολογικό μέλι;

  • Ελέγχεται σε όλα τα στάδια της αγροδιατροφικής αλυσίδας( από την κυψέλη ώς το ράφι των καταστημάτων)
  • Ακολουθείται μέθοδος παραγωγής που σέβεται τη φύση, τον υδροφόρο ορίζοντα, το έδαφος, τις μέλισσες, τον παραγωγό και την ελληνική ύπαιθρο.

imagesEL1IW01Cimages8ZPXIDKWletrina